Pulsar Trail XQ38- Zero and missing

Discussion in 'Night Vision/Thermal' started by TXCOONDOG, Feb 23, 2020.

  1. TXCOONDOG

    TXCOONDOG Highlands, Texas

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Messages:
    542
    Location:
    Texas
    Made two stands this morning between 1am-4am and within 10minutes I called a Bobcat in at 25yds.

    Took a shot (tripod), missed, and it ran off into the brush. Waited 20minutes and started calling and the bobcat reappeared at 75yards....shot and missed.....WTF!

    Went to my second stand. Started calling on a pipeline and two coyotes popped out of the brush within 30yards and shot and missed. Not sure what’s going, but I decided to go home.

    I’ve missed before, but I’m 90% sure it was not me. However, Going to the range later to verify that the thermal is still zeroed at 50yards (6.8 SPC).

    I zeroed in Nov and tonight was the first night I’ve been able to go. Can’t ask for a better calling night (calm, wind in my face, etc) other than connecting on each shot which I typically do from 15-200 yards.

    Anyway, Other than the possibilities of it being me; any issues with Pulsar and/or other thermal units loosing zero ?

    FYI- The unit is not loose and I was on the right zero. However, when I opened the stream vision app to watch the videos, I received a prompt that there is a firmware update for bug fixes, etc.
     
  2. Ratdog68

    Ratdog68 LSB Official Story Teller LSB TURKEY BUZZARD PRESERVATION SOCIETY SUS VENATOR CLUB LoneStarBoars Supporter

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Messages:
    9,239
    Location:
    Seattle (Zombie Central), WA
    Well, well, well... look who crawled out from beneath a rock !! Glad to see yer still alive and kickin'.

    Missing sucks! Keep us in the loop on what you learn. Then, go smoke a kitty.
     
  3. TXCOONDOG

    TXCOONDOG Highlands, Texas

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Messages:
    542
    Location:
    Texas
    Been busy with work (12-16hr days) along with my wife and mom having medical issues.

    Take care my friend!
     
  4. Ratdog68

    Ratdog68 LSB Official Story Teller LSB TURKEY BUZZARD PRESERVATION SOCIETY SUS VENATOR CLUB LoneStarBoars Supporter

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Messages:
    9,239
    Location:
    Seattle (Zombie Central), WA
    I unnerstan'. Life get crazy when family gets ill. Prayers up on their behalf from this end.

    Don't be a stranger, just be strange. ;>)
     
    TXCOONDOG likes this.
  5. TXCOONDOG

    TXCOONDOG Highlands, Texas

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Messages:
    542
    Location:
    Texas
    Disregard for now. After doing some research, I see the firmware has been the issue for most Trail users.

    I updated my firmware and if the problem continues, it will go to Pulsar for warranty works.
     

Share This Page